top of page

AFDELINGEN

TAMBOERSKORPS

Het Tamboerskorps van Schutterij EMM Kekerdom is opgericht in 1964. De repetitie vindt plaats op dinsdagavond in het Kulturhus aan de Schoolstraat in Kekerdom. Instructeurs die in het verleden bijgedragen hebben aan behaalde successen waren; Bertus Meilink, Arnold Pastoors, Ronnie Rieken en Melvin Puyn. De laatste jaren staat het korps onder leiding van Paul Gregor. Hoogtepunt van het korps was het Nederlands kampioenschap in 1990; ‘Beste tamboerkorps van Nederland’. Tegenwoordig worden er moderne werken getrommeld.

 

Na afloop van de kermis van 2018 is er besloten om een tamboerpool in het leven roepen. Hiervoor worden alle oud tamboers benaderd en deze kunnen, mits ze dit leuk vinden, meedoen in geval van onderbezetting of met rondgangen tijdens de kermis. Uiteraard zijn nieuwe (jeugd)leden maar ook "oude" nieuwe leden van harte welkom.

VENDELKORPS

Het Vendelkorps is al vele jaren actief binnen de schutterij. Momenteel bestaat het korps uit 5 personen. In de wintermaanden repeteert men in het Kulturhus aan de Schoolstraat in Kekerdom en in de zomermaanden (bij aangenaam weer) buiten. Het Vendelkorps neemt deel aan wedstrijden binnen de diverse schuttersfederaties.

 

Uiteraard is nieuwe aanwas van harte welkom.

 

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op met contactpersoon Rien Mulders.

Tel. 0620432648.

bottom of page